Psoriasis

Psoriasis er en kronisk hudsygdom, hvis årsag ikke kendes videnskabeligt.

Der er i videnskabeligt regi, kun behandlingsmuligheder af symptomerne.

Psoriasis er en inflammatorisk tilstand i huden, som kan have mange årsager, men som, efter vor erfaring der ikke er videnskab, ofte inddrager intolerance overfor mad.

Psoriasis i hovedbund på hænder og fødder skyldes, også efter vor erfaring, intolerance overfor fødevarer. Det er ikke nødvendigvis usunde levnedsmidler.

Akupunktur & psoriasis

Hos en person med psoriasis finder man forstyrrelser af leveren, hvilket efter omstændighederne er taknemmeligt at behandle med akupunktur kombineret med at udelukke de proteiner man måtte reagere overfor.

Behandlingsforløb

Vi udreder om intolerance finder sted. Man kan også selv udrede sin tolerancetærskel. Læs bogen: Test din allergi, intolerance og reaktion overfor mad, af Anne Marie Vester.​

Leveren behandles med akupunktur en gang hver måned normalt 6-8 måneder, hyppigere behandling er overflødigt. I samme behandling restitueres hudens evne til at omdanne dagslys til energi, man kan drage nytte af. I dagslys findes mange forskellige vibrationer også kaldet frekvenser eller svingninger. Disse frekvenser kan måles i hertz, hvilket tæller antallet af svingninger pr. sek. Hos en person med psoriasis mangler huden forståelse for en bestemt frekvens i dagslys. Årsagen til det er Leveren. Vi belyser huden med lys af denne frekvens. Det får akupunkturpunkter, der er følsomme overfor selvsamme frekvens til at reagere. Disse punkter stikkes, punkterne er individuelle. Således kan akupunktur skabe normal sensibilitet i huden overfor denne frekvens.

Kroppen danner altså psoriasisplamager for gennem plamagen at skaffe en bestemt frekvens fra dagslys, da denne er nødvendig for hele vort nervesystem.

Tankegangen hos NY ENERGI er, at fjerne behovet for at danne plamagerne. Det gøres ved at finde de akupunkturpunkter, der kan regulere denne proces og behandle dem.

Det er til tider nødvendigt med tilskud af mælkesyrebakterier og en æterisk olie til udrensning af fordøjelse og organer. Tekst: A M Vester​

Billede ved første behandling og efter 4. behandling​​​

Psoriasisudbrud. Billede 1 taget ved første akupunktur-behandling. Billede 2 taget før 3. behandling altså efter to behandlinger

World Medicine v/Anne Marie Vester

Slagelsegade 12

2100 København Ø, Denmark

CVR: 12271336

Ny Energi v/Anne Marie Vester
Sønderlandsgade 19
7500 Holstebro
CVR: 12271336