Hortons hovedpine​

​Kim Basland henvendte sig til Anne Marie Vester i 2008 for at få Auricular Chromo terapi mod Hortons Hovedpine. Auricular Chromo terapi er specifik lysbehandling på øret. Ved Hortons hovedpine applikeres differentieret lys på et område, der repræsenterer Thalamus og Hypothalamus. Kim Basland fik først en forebyggende behandling, dagen efter en behandling under et hovedpineanfald. Et anfald varer ca. en time og optræder dagligt i perioder på flere måneder, samt om natten. 40 sekunder efter lysbehandlingen var påbegyndt, forsvandt smerterne helt. Smerterne kom ikke igen før syv år, hvor behandlingen i 2015 blev gentaget med samme resultat.

Der er meget få klienter med Hortons hovedpine, men effekten har været den samme hos en anden klient, hvor smerterne ikke er kommet nu 12 år efter behandlingen blev foretaget.

Vi tilbyder vederlagsfri behandling mod Hortons hovedpine, såfremt klienten kan møde før anfaldet og behandlingen kan udføres i forbindelse med anfaldet. Man kan ligge ned både under behandling og så længe der er behov for efter behandlingen.

World Medicine v/Anne Marie Vester

Slagelsegade 12

2100 København Ø, Denmark

CVR: 12271336

Ny Energi v/Anne Marie Vester
Sønderlandsgade 19
7500 Holstebro
CVR: 12271336