Spinatwrap med laks og avocado

  • 2 æg
  • 1 æggehvide
  • 2 spsk fuldkorns majsmel eller mandelmel
  • 2 kugler frossen spinat
  • salt & peber

Kog noget vand og hæld det over de frosne spinatkugler. Når de er tøet op, hæld vandet fra. Kom dem i en blender med resterende ingredienser. Steg nu pandekagerne i en lille smule olie.

2-3 pandekager!

Fyld: ( valgfrit )

Vi har brugt: avocado, laks, agurk, rød peberfrugt og soltørret tomat.

Dadelkage

1 liter bløde dadler

2 dl kokosolie

2 dl kakaopulver

2 udblødte vaniliestænger inkl. barken

1/2 liter mandler - evt. valnødder

De bløde dadler blendes sammen med kokosolie, kakaopulver og vaniljestænger. Dejen tages ud af maskinen. Mandlerne hakkes groft og æltes ind i dejen for at give knas. Dejen skal ikke bages, men presses i en form, sættes på køl eller fryses ned før anvendelse. Kagen kan fryses ned mange gange.

Kan serveres med friske bær.

​​

Pandekager

4 æg

2 dl fed kokosmælk (eller mandelmælk)
1/2 ts salt
1 ts vaniljesukker
reven skal af 1/2 citron
1 strøgen spiseske psyllium loppefrøskaller
3 ss mandelmel (eller 2 ss kokosfibre)
80 gr kokosfedt smeltes¨

Alt piskes med stavblender, dejen hviler 10 min, hvor den tykner lidt.
Pandekagerne steges på blinispande/pande, dog uden at tilsætte fedt på panden.
Dejen kan gemmes i flere dage på køl, hvor den stivner. Smides dog direkte på panden.

Kan også steges med bær.​

   

Akupunktør uddannelsen

                                      Hold 15​

- Kursisterne øver på hinanden, samt undervisning

   af Anne Marie

Akupunktør uddannelsen hold 13

                                 Eksamen og afslutning

                           Vi siger farvel og på gensyn med hold 13,

                           og ønsker dem tillykke med uddannelsen

Jordbærsoftice

Dessert/morgenmad

1/2 dl øko chiafrø

100 gr. øko cashewnødder (eller macademianødder)
1 dl fed kokosmælk (eller en banan)
1 dl frosne øko hindbær
350-400 gr. frosne øko jordbær

Chiafrø males i lille foodprocessor, minihakker, krydderi- eller kaffekværn.

Cashewnødder males til mel i foodprocessor, herefter tilsættes de malede chiafrø.
Kokosmælk (eller banan) og hindbær køres herefter med i foodprocessor til sidst tilsættes jordbær. Kan nydes med det samme, eller senere på dagen.

Øreakupunktur 2015

Undervisning på klinikken

Familien Øreakupunktur er samlet til Sølvbryllup I anledning af Øreakupunkturens 25 år I Danmark.​

form-mail-icon SKRIV TIL OS​

Vælg den klinik du vil henvende dig til, og vi vil kontakte dig.

 
 
 
 
Vælg klinik *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

World Medicine v/Anne Marie Vester

Slagelsegade 12

2100 København Ø, Denmark

CVR: 12271336

Ny Energi v/Anne Marie Vester
Sønderlandsgade 19
7500 Holstebro
CVR: 12271336