Klinik Ny Energi Holstebro​ og World Medicine København

​​Velkommen til en konsultation!

Konsultationen begynder med en samtale, hvor der optages journal. Vi spørger om, hvilke sygdomme, symptomer, problemer, indlæggelser, og operationer der har været i barndommen og fremefter, da livshistorien er den vigtigste faktor i en diagnose.

Der er aldrig en årsag til sygdom, men der er mange sammenhænge. At finde disse sammenhænge muliggør en diagnose og en behandling af årsager og dermed helbredelse eller restitution. Når sammenhængene er kortlagte, konfirmeres disse via tungediagnose og pulsdiagnose. Efter bekræftelse af diagnosen på tungen og i pulsen kan vi give anbefaling til selvhjælp, således at der opstår et samarbejde.

Det kræver en høj grad af frihed at kunne finde sammenhænge. Disse frihedsgrader består bl.a. af at kunne anvende medicin på utraditionelle planer, i spændingsfeltet mellem erfaringsmedicin, herunder akupunktur, der har været anvendt i østen gennem tusinder af år og i randen af anerkendt medicin i form af dokumenterede akupunkturmetoder udøvet jfr. traditionelle medicinske principper. 

Tankegodset fra såvel alternative tænkebaner og klassisk medicin bidrager til forståelse for sammenhænge. Omdrejningspunktet i alternativ medicin er helheden som udgør en ætiologi og dermed akupunkturens berettigelse.

World Medicine´s værdier

Walk the talk

Dokumenterede resultater​

Klinikken har haft stor patienttilgang og bæredygtige resultater, der kun er udbredt med mund-til-mund metoden. I Danmark konsulterer man sygehuse, lægehuse og specialister gratis. Klienter selv betaler behandlingerne hos os. På trods af dette vælger klienter alligevel en behandling, hvor de selv kan arbejde med og hvor de er sikre på, at der ikke er sideeffekter.

Genoprettelse

Alle terapi​er hos World Medicine stimulerer de selvhelbredende ressourcer til at genvinde balancen.

Balance er, at have gode relationer til mennesker, at føle sig tilpas og ikke være generet af sygdom, smerter eller ubehag.

World Medicine og Ny Energi tilbyder bl.a. følgende ydelser:

Angst

Blodtryk

form-mail-icon SKRIV TIL OS​

Vælg den klinik du vil henvende dig til, og vi vil kontakte dig.

 
 
 
 
Vælg klinik *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

World Medicine v/Anne Marie Vester

Slagelsegade 12

2100 København Ø, Denmark

CVR: 12271336

Ny Energi v/Anne Marie Vester
Sønderlandsgade 19
7500 Holstebro
CVR: 12271336