​Myoreflexterapi

Grunduddannelse 2017

Der søges dygtige Myoreflexterapeuter i flere store sportsklubber og på hospitaler i Tyskland.

Dr. Mosetter, Myoreflex-terapiens grundlægger, giver en komplet uddannelse i Danmark.

5 moduler á 4 dage

Torsdagde fra 14.00 - 21.00

Fredage og lørdage fra 9.00 - 18.00

Søndage fra 9.00 - 13.00

www.myoreflex.eu​

Modul 1 Dr. Kurt Mosetter

19. - 22. januar 2017

Introduktion

Definition

Sportsskader uden lokalbehandling.

Tolkning af skader, tolkning af smerter.

Kompensation af skader og smerter.

Reaktion på skader og smerter.

Adaptation til skader og smerter.

Betydning af forudliggende trauma, eller chok

Bodyreading, Bodymemory

Tensegrity

Glykoplan

Komplet Myoreflexterapi demonstreres på 10 patienter.

Modul 2

Bo Kahler,

Anne Marie Vester

23. - 26. februar 2017

Muskelmeridianer

Myorefelxterapiens virkemekanismer

Myoreflexterapiens fremgangsmetoder


Modul 3

Bendik Johannesen,

Harald Schubert

30. marts - 2. april

Thomas Meyers linier

Læs Anatomy Trains før dette modul

Symptomer og kompensationer

Kæbe, indre øre, samsyn og Myoreflexterapi

Underekstremiteter og ryg

Galileo-træning

4. Modul Dr. Kurt Mosetter

15. - 18. juni 2017

Myoreflexterapi og

migræne,

trigeminusneuralgi,

tandfokus,

tinnitus,

discusprolaps,

hjertearytmi,

metabolisk syndrom,

infertilitet,

menstruationscyklus,

menstruationssmerter,

nyreinsufficiens,

​5. Modul Dr. Kurt Mosetter

17.-20. august 2017

Kompensationsmønstre

Indlæringsvanskeligheder

Overekstremiteter, nakke, ansigt, skuldre

Golddirectet behavoir

Gruppearbejde med eksterne patienter

Hele uddannelsen koster 32.000,- kr.

Akupunktører der har taget eksamen hos Ny Energi har haft tre dage med muskelmeridianer og betaler derfor 29.000,-

Uddannelsen afholdes i København. Adresse følger

Tilmelding sker ved indbetaling af halvdelen af honoraret ialt. 16.000,- kr.

Næste halvdel af kursushonoraret afregnes d. 30. marts 2017

Der kan laves særaftale om betaling pr. gang.

Vestjysk Bank

Store Torv Holstebro

7600 1559186

Betaling fra udlandet:

​Eban: dk3976010001129897

Swift Code: VEHODK22

Flere praktiske oplysninger fås ved tilmelding.

Før uddannelsen læses eller ses i flg. bog

Anatomy Trains af Thomas Meyers

Se bogen hos Amazon (engelsk)

Dr Kurt Mosetter​​

Læge og Heilpraktiker Kurt Mosetter har studeret i østen bl.a. hos Dalai Lama. Kurt Mosetter er læge for det amerikanske fodboldlandshold og behandler mange elitesportsfolk i tæt samarbejde med Jörgen Löw, tysk landsholdstræner og Jürgen Klinzsmann USA’s landsholdstræner.​ De store fodboldklubber i Tyskland og England anvender nu Myoreflex-terapeuter fra Kurt Mosetter. 

Kurt Mosetter arbejder tillige med børn, især med handicap, samt patienter med neurologiske sygdomme som ALS, sklerose, muskelsvind og Lupus.

Hans indfaldsvinkel er kombinationen af østlig og vestlig videnskab, som er grundlaget for muskelmeridianerne og dermed Myoreflexterapien. Faciernes anatomi svarer til meridianbanernes anatomi. I denne terapi er øst og vest enige! Her taler fysioterapeuter, akupunktører, osteopater, kiropraktorer samme sprog.

Kurt Mosetter, en beskeden mand, men enestående viden, uden sidestykke!

Ingeborg Rudolf

Min Osteoporose, Fibromyalgi og smerter forsvandt efter 8 behandlinger med myoreflexterapi, samt kostændring og daglig motion. Jeg har ellers fået medicin i 12 år forinden med specialbevilling fra Sundhedsstyrrelsen, uden registrerbar effekt. 

Scanninger viser nu, at jeg er rask. Jeg afsluttede behandlingerne for to år siden, og har det stadig godt, uden smerter.​ Min læge har bedt mig ophøre med medicin, da jeg stadig ikke har knogleskørhed, fibromyalgi eller knæ der skal udskiftes.

​Lene Larsen

Jeg har lidt af en frossen skulder efter at have født en dødt barn. Skulderen er behandlet på forskellig vis gennem 2 år uden resultat. Efter første behandling med Myoreflexterapi var det som at få sat en ny arm på.

​Cecilia Southcott 6 år, moderat lammelse fra lænd.

Myoreflexterapien har bekræftet os i at vores datter er sund og rask, ved at udvikle hendes færdigheder med markant virkning fra dag 1.

Den har givet hende selvværd, øget livskvalitet og en fantastisk tro på sig selv. Myoreflexterapien har gjort Sygehusets diagnose og prognose til skamme, og vist i al sin tydelighed, at der altid findes en anden vej.

​Jette Møller

Jeg har lidt af spændingshovedpine gennem 8 år og har prøvet mange forskellige behandlinger.

Hovedpinen forsvandt efter første behandling med Myoreflexterapi, hvor jeg også lærte at behandle mig selv.

Jeg trykker dagligt på mine "stressmuskler" i bækkenet og det holder min hovedpine væk!

Muskelmeridianer - Myoreflexterapi

Hvad er det?

Myo er det græske ord for muskel.

Refleks er en ufrivillig respons, som her referer til en respons mellem muskler, som arbejder sammen. Dette samarbejde er meget interessant og grundlaget for både Myoreflexterapi og Muskelmeridianer, som i bund og grund er det samme!

Muskler hænger sammen i lange kæder og på samme måde som meridianbanerne. Der har dog aldrig været bevis for meridianbanerne, før den amerikanske læge og anatomiker Thomas Meyers for blot 10 år siden opdagede, at muskelhinderne hænger sammen i lange kæder fra top til tå og er organiseret på samme måde som meridianbanerne. Der er 88% sammenfald. En meridianbane, kan også kaldes en muskelmeridian, fordi det er et forløb af muskler, eller dele af muskler, og ikke et forløb så smalt som en sytråd. Muskelmeridianen udgøres af muskler og de hinder, der omgiver musklerne. Meridianer er blot anatomi.

Muskelhinderne er anlagt allerede i 6. forsteruge, inden der er muskler, knogler eller organer, fordi muskler knogler og organer anlægges efter hinderne er anlagt og fylder hinderne eller poserne ud. Hinderne slynger sig fra top til tå, helt på samme måde som kroppen bevæger sig eller snor sig omkring kroppens midterakse f.eks. ved gang. Inden mennesket kan stå eller gå, eller har været i lodret position, anlægges de hinder, der nogle uger senere fyldes ud med muskler og knogler på en sådan måde, at musklerne kan stabilisere mennesket i lodret position og meget mere end det. Muskelmeridianerne følger bevægelsesretninger. Da hinderne, som omgiver organerne, hænger sammen med hinderne der omgiver musklerne, kan man nu se logikken i meridiansystemet, som jo er et sammenhængende system mellem de indre organer og musklerne. Derfor er det jo naturligt, at Levermeridianen har et ydre forløb i muskler og et indre forløb i bl.a. Leveren og at funktionen begge steder influerer på hinanden. Dette er fysiologi, på grundlag af anatomi.

Muskelmeridianerne er et flerdimensionelt koncept, der arbejder med hele muskle-sene-nerve og organsystemet, hvor musklerne mere end andre strukturer i kroppen afslører neurofysiologiske og neuropsykologiske dysfunktioner, fordi musklerne er det eneste væv, som kan trække sig sammen. Musklerne bærer megen livshistorie. Musklerne ophober megen energi ved at holde muskler spændte. Denne energi mangler et andet sted. Den eneste måde at hente energien tilbage til systemet er, ved at genaktivere funktionskredsen mellem muskler, sener, indre organer og nervesystem. Dette gøres effektivt og automatisk med muskelmeridianerne. Dette kalder man i dag Myoreflexterapi, grundlagt af dr. Kurt Mosetter, Konstanz Tyskland.

Myoreflexterapien er en moderne form for akupressur, hvor man trykker på musklernes tilhæftninger på knoglerne, for at afspænde musklerne. Når man trykker på en muskeltilhæftning, tolkes det af nervesystemet, som om musklen er ved at blive revet af knoglen, fordi der i muskeltilhæftningerne er specielle celler (golgiceller), der refererer til rygmarven om, hvor stram en musklen er. Her tolkes trykket på tilhæftningen som om, at musklen er så stram, at den er ved at blive revet af, derfor afspændes den nu fra rygmarven og det er meget effektivt, i forhold til at trykke på Triggerpunkter på musklens bug, som man ikke beskæftiger sig med i Myoreflexterapi. Når rygmarven sender informationer til en muskel om at blive afspændt, sker meget mere end det. Den kolossale kraft der bruges på at holde en muskel spændt, går videre ud i muskelkæden og dennes forbindelse til de indre organer. Når man afspænder en muskel på tilhæftningen, får man mere energi til andre muskler og bedre funktion af de indre organer og nervesystemet generelt. For det tredie kommer ordrer fra nervesystemet til at spænde den muskel som er antagonist (arbejder modsat). Det betyder, at samarbejdet mellem den muskelkæde som bøjer kroppen forover og den der trækker kroppen bagover stimuleres. Når man har ondt i ryggen, skyldes det, at ryggens muskler ikke kan trække kroppen tilstrækkeligt bagover, fordi antagonisterne (musklerne på forsiden) er for spændte. Myoreflexterapeuter arbejder nærmest kun på kroppens og halsens forside, for at fjerne spændinger og smerter på kroppens bagside. Myoreflexterapeuter arbejder også længere oppe eller nede på den muskelkæde/muskelmeridian som responderer på smerten, eller den bevægelsesretning som gør det.

Det hyppigste mønster som ses hos kroniske smertepatienter er, at kroppen er mere eller mindre foroverbøjet, dvs. trukket i retning af fosterstilling. Dette skyldes at kroppen har haft behov for at beskytte sig mod slag af fysisk eller psykisk karakter. Når kroppen er lettere foroverbøjet, producerer man dobbelt så mange stresshormoner, som hvis man var helt rank. Dette forstyrrer naturligvis metabolismen i kroppen og øger forkalkningsprocessen. Bemærk at muskelspændinger kan påvirke kroppens næringsomsætning. Myoreflxterapeuten vil her gå ind på kroppens forside, som er den spændte og rent mekanisk løsne disse spændinger. Dette har en effekt på smerter i ryg, nakken, hoved, piskesmæld og stivhed generelt, som næsten ikke kan overdrives.​

form-mail-icon SKRIV TIL OS​

Vælg den klinik du vil henvende dig til, og vi vil kontakte dig.

 
 
 
 
Vælg klinik *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

World Medicine v/Anne Marie Vester

Slagelsegade 12

2100 København Ø, Denmark

CVR: 12271336

Ny Energi v/Anne Marie Vester
Sønderlandsgade 19
7500 Holstebro
CVR: 12271336