Historien​ starter i 1987

Klinikken Ny Energi, Holstebro åbnede 1. august 1987 efter det første diplom i akupunktur. I 1989 gik en dansk praktiserende læge, Dr. phil. A. Korsgaard i samarbejde og praktiserede i Ny Energi gennem syv år. Samtidigt kom den kinesiske læge Dr. Haiyin Yang, som banede vejen til dygtige læremestre ved Changchun Universitet i Kina, hvor vi studerede sammen i 1991 og fik tilladelse til, at undervise i akupunktur.

I 1990 indtraf en epokegørende begivenhed, nemlig mødet med den franske læge og øre-akupunktør Raphael Nogier fra Lyon, som siden har været lærer, inspirator af klinikken og personalet. Nogiers tilsynekomst i Danmark gennem Ny Energi gav en helt ny kultur inden for uddannelse og anvendelse af akupunktur, idet øreakupunkturen er blevet solidt integreret hos alle akupunktører i Danmark. Effekten af dr. Raphael Nogiers undervisning i Danmark vil vi først forstå omfanget af i fremtiden. I 1999 kom professor dr. med. Michel Marignan fra Marseilles med ind i samarbejdet og komplimenterede Ny Energi med Posturologien, som vi efterfølgende har spredt til hele Danmark.

I 2011 uddannede jeg mig i Myoreflexterapi hos den tyske læge og Heilpraktiker Kurt Mosetter, der har skabt endnu en epoke inden for alternativ medicin, der ikke lader sig beskrive her. 

Ny Energi åbner for uddannelse i Myoreflexterapi via dr. Kurt Mosetter og trækker dermed det tredje alternative fag til landet, som anvendes til sportsudøvere og kroniske smertepatienter.​

​Trang til viden, udvikling og fremskridt er et drive som ikke kan stoppes.

I 2015 træder Psykiater psykotraumatolog og professor Robert Bering ind i samarbejdet og indfører hermed Psykotraumatologien i Danmark.

Ny Energi bliver hermed til World Medicine idet Ny Energi har tilført Danmark og næsten alle danske alternative terapeuter den franske øre-akupunktur, Posturologi, Myoreflex terapi og Psykotraumatologi. Men vi samler alt hvad verden byder på, der kan give et stærkt helbred og et langt liv.

Det vigtigste er dog at møde en patient, der hvor patienten er, lytte til det menneske, som er den største ekspert på sig selv og have hjertet med i arbejdet. Derfra kommer de helt store resultater, sammen med erfaring og viden. Kroppen har ressourcerne til at helbrede sig selv, til tider natten over, men disse ressourcer skal defineres og stimuleres. Det er det eneste en behandling drejer sig om. Der findes er ikke en bestemt opskrift. Men der findes en vej til et stærkt helbred og et langt liv.​​

Anne Marie Vester

form-mail-icon SKRIV TIL OS​

Vælg den klinik du vil henvende dig til, og vi vil kontakte dig.

 
 
 
 
Vælg klinik *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

World Medicine v/Anne Marie Vester

Slagelsegade 12

2100 København Ø, Denmark

CVR: 12271336

Ny Energi v/Anne Marie Vester
Sønderlandsgade 19
7500 Holstebro
CVR: 12271336