​Hvad er energier i kroppen?

Energi er en grundlæggende kraft i universet.

I folkemunde taler man om at have meget eller lidt energi, man taler altså om sin egen erfaring.

Energi er information. Information er en eller anden form for vibration, der kan måles i Hertz.

Kroppens forskellige energier

  • Magnetisme
  • Elektromagnetisme
  • Elektricitet
  • Varme
  • Bevægelsesenergi
  • Lyd
  • Lys
  • Kemisk energi
  • Elastisk energi

I alle medicinske kulturer har helbredelse været bundet sammen med bevægelse af energi.

Hver celle i hele kroppen er en maskine, som drives af energi.

Einsteins definition på energi er masse ganget med lyshastigheden, ganget med sig selv (mc2.).

Kinesernes definition på energi fra tusinder af år siden er QI, hvilket beskrives med tegnene for ris (materie) og damp (ikke materie).

Alle former for energi har noget til fælles, de er alle vibrationer, svingninger, impulser eller frekvenser, som er én og samme ting og kan måles i Hz (Hertz, antal impulser pr. sek.).

Lys

Lyshastigheden er den højeste hastighed vi kender. Kommunikation i vort nervesystem foregår bl.a. via lys.

Lys er en vibration, en stråle som bølger, altså ikke en lige stråle som Newton beskrev det. Hollandsk forsker har påvist, at en lysstråle kommer i bølger, ved at lade lyset skinne gennem en meget lille åbning og på bagsiden vil lyset kun blinke, da lysstrålen er en bølge, en vibration (på samme vis, som i en glødelampe).

Huden modtager informationer fra dagslys i form af vibrationer. Lysvibrationer kan omkodes i farver eller lyd og vil udgøre en farveskala og flere tone-skalaer fra et klaver. Farver eksisterer i virkeligheden ikke, men er blot vibrationer, som reflekterer sig på vor nethinde, således at vi oplever farver, men de findes ikke, de er vibrationer.

Vort arvemateriale DNA afgiver konstant lys der minder om laserlys. 75% af alt lys fra en celle kommer direkte fra DNA, som findes i alle kroppens celler. Kroppen afgiver dermed at svagt lys, som kaldes bioluminecens.

Engelske forskere har påvist at man ved at bestråle kroppen med lys kan måle genskinnet (emission, udstråling, udsendelse) og tillige diagnosticere visse ubalancer her. Man kommer nærmere og nærmere at opfatte kroppen som et lysvæsen.

Nu ved vi at kroppen modtager lys fra kosmos, universet. Modtagerreceptorerne er akupunkturpunkterne på meridianbanerne. Vi ved også at alle celler afgiver en bestemt lysstråle. Således kommunikerer kroppen med universet og er forbundet med universet.

Magnetisme

Et ikke offentliggjort forsøg med rotter har vist, at rotter der blev hermetisk afskærmet fra universets magnetisme, døde mellem 14 og 15 dage efter. Forsøget blev gentaget flere gange med samme resultat. Man lavede nye forsøg og tog døende rotter ud af den magnetiske afskærmning inden de to uger og de genvandt helbredet ved at komme i kontakt med universets magnetisme. Ligeledes viser filmen Goldfinger en fatal konsekvens af at afskærme fra magnetisme. Den unge smukke goldfinger blev lakeret med guldlak over hele huden, hvilket afskærmer kroppens kontakt med kosmos. Hun døde ganske få timer efter.

Energiundersøgelser

Man måler svage elektriske impulser i hjertet med EKG (elektrokardiogram). Hjernebølger måles med EEG (elektroencefalogram).

MR (magnetisk resonans) er magnetbølger, som anvendes i stedet for røntgenstråler, for at afbilde kroppens indre.

Ultralyd anvendes i stedet for røntgen, især til scanning af fostre

Sidste skud på stammen er SQUID (super conducting Quantum interference devise). Et apparat med ledere i flydende helium, der kan måle svage elektriske impulser fra jorden og fra levende liv.

I orientalsk (østlig) medicin aflæses pulsens mangetydige vibrationer som fundamentet i diagnose. Denne pulsdiagnose vidner om, hvorledes kroppen har adapteret (tilpasset) sig kroppens symptomer.

Energimedicin

Man behandler tillige kroppen med mange former for svingninger.

Vi er bekendte med TNS (transkutan nervestimulering), som er en elektrisk stimulering med elektroder på huden til smertebehandling og stimulation af akupunkturpunkter.

Fysioterapeuter anvender ultralyd til at hæmme betændelse og dæmpe smerter.

Laser (ligth amplification by the stimulated emission of radiation) adskiller sig fra almindeligt lys ved at kun en bestemt bølgelængde sendes ud i stedet for hele spektret af lysvibrationer, som vi kender fra dagslys og lys fra en elektrisk pære (disse indeholder mangfoldige vibrationer). L

Laser benyttes kirurgisk, fordelen at skære med laser er, at blødning reduceres grundet laserstrålens varmeudvikling). Laseren benyttes i kosmetisk pleje af hud mod vorter, akne, ar osv. Bløde lasere benyttes til anden terapi. F.eks. af muskler sener og akupunkturpunkter.

Selve laserstrålen har ingen effekt. Den skal bære en bestemt vibration, for at en effekt opnås. Derfor fungerer laseren kun som transportorgan for en nærmere bestemt frekvens. Man kan sammenligne med en radio, som er indstillet på en forkert frekvens. Man hører ikke noget, hvis ikke den rette frekvens, som kroppen kan opfatte, er til stede, uanset hvor kraftig senderen er.

Dagslysbehandling har en beskeden effekt i forhold til en bestemt lysvibration. Der er kort sagt for mange vibrationer i dagslys og nervesystemet har lettere ved at omkode en enkelt frekvens eller en smallere frekvens. Derfor kan man tage forskellige frekvenser ud af dagslys og give disse frekvenser enkeltvis, dvs man indstiller en lampe til at blinke et bestemt antal gange i sekundet (Hz) og huden vil kunne opfange disse vibrationer og omkode dem til præcis det, nervesystemet har behov for, for at opretholde alle vitale funktioner i kroppen. Denne behandling er mest kendt til depressioner, men kan benyttes til at restituere alle former for sygdomme og ubalancer, med alle former for lysfrekvenser.

Tekst Anne Marie Vester​

form-mail-icon SKRIV TIL OS​

Vælg den klinik du vil henvende dig til, og vi vil kontakte dig.

 
 
 
 
Vælg klinik *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

World Medicine v/Anne Marie Vester

Slagelsegade 12

2100 København Ø, Denmark

CVR: 12271336

Ny Energi v/Anne Marie Vester
Sønderlandsgade 19
7500 Holstebro
CVR: 12271336